Robotstofzuiger

Ik zal het maar meteen toegeven.. Ik hou niet van poetsen!

Bij mij in het huishouden doet mijn vriend heel erg veel, hij ziet wel wanneer er iets vies is of welke schoonmaakklusjes opgepakt moeten worden. Ik daarentegen, heb totaal geen zicht op wat er schoon gemaakt moet worden. Het klinkt misschien heel erg raar, maar sommige mensen zien dit gewoon niet. Meestal komt deze gave vooral voor bij mannen. Niet boos op ze worden als ze bijvoorbeeld vergeten de was mee naar boven te nemen, die jij klaar had gezet op de trap.

Om het poetsen makkelijker te maken hebben wij sinds kort een poetshulp. Ze is vriendelijk en doet altijd wat ik haar vraag, de kindjes noemen haar: Stoffie!

Als je denkt dat deze snufjes alleen bedienbaar zijn door high tech mensen, dan kan ik je hierbij het tegendeel bewijzen. Stoffie heeft één keer nodig om het hele huis te herkennen, daarna doet ie altijd zijn werk.

Kies een kamer, een zone of gewoon heel je huis en de stofzuiger begint. Wil je ook dweilen, dan moet je even een mop plaatsen en zorgen voor voldoende water in het reservoir.

Het is misschien ineens een behoorlijk investering. Maar je bespaart op deze manier ineens super veel tijd!

Je kunt deze robotsofzuifer hier bestellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *