Over Meedjo

Welkom bij Meedjo. Mijn naam is Marjolein. Moeder van twee dochters en vriendin van Patrick. Deze website heb ik gemaakt vanuit mijn ambitie om een eigen bedrijf op te starten naast mijn baan van 32 uur per week, een heerlijk druk leventje, waarbij ik intens geniet van mijn lieve gezinnetje en mijn leuke uitdagende job.

In mijn baan ben ik continu bezig binnen de techniek, iets wat ik super graag doe. Daarnaast ben ik graag bezig met van alles uitproberen in de keuken, gezond & ongezond, sportoefeningen, verschillende DIY projectjes, beleggen en het opbouwen van een passief inkomen 

Hetgeen dat geslaagd is, kun je terugvinden op deze website. 

Neem contact op

Happy together

Zoals gezegd heb ik een prachtig gezinnetje, met vriend Patrick en twee dochters Benthe en Jaloe! Het is af en toe zeker pittig, maar tegelijkertijd heerlijk om te zien hoe mijn dames opgroeien en daarbij veel stukjes van papa en mama terug kunnen zien.

Hulp nodig?!?!

Hoe ik dit allemaal doe en waar ik mijn energie vandaan haal? Ik doe wat ik leuk vind en ik zorg voor voldoende me-time! Ben jij op zoek naar energie, dan ik je misschien wel inspireren!

Hobbels en bobbels

Met vallen en opstaan heb ik al vele pogingen gedaan om met een idee een succesvol bedrijf op te zetten. Van het verhuren van jaccuzi’s tot het verkopen van kinderkleding. Dit allemaal met veel passie gedaan, maar ik kon hier helaas niet lang genoeg focus naar houden. Je hoort het waarschijnlijk wel vaker voorbij komen:

Doe Wat Je Leuk Vindt!!

Let’s have a chat!

Super leuk dat je enthousiast bent! Natuurlijk mag je altijd met me babbelen of als je vragen hebt, just give a chat …

Whatsapp